Ethereum sprenger Bitcoin i form av nye aktive adresser siden starten av 2020

Antallet nye aktive adresser for Ethereum har klart bedre enn Bitcoin siden begynnelsen av 2020.

Ethereum har sett at de aktive adressene deres eksploderer med nesten 150% siden starten av året. Adressene overgår også massivt av Bitcoin, til tross for at de har økt med 50% YTD.

Ethereum overgår BTC i nye aktive adresser

I følge data levert av blockchain-overvåkingsselskapet Messari, har antall Ethereum aktive adresser hittil i år steget med 145%.

Nye aktive adresser Ethereum og Bitcoin. Kilde: Messari

Diagrammet illustrerer et par betydelige bølger. Den første skjedde i dagene etter at prisen stupte i midten av mars. På den tiden nådde ETH-tokenet, etter den økende trusselen om COVID-19-pandemien, til sitt årlige lavt under 100 dollar.

Den andre massive økningen kom i begynnelsen av juni. Denne kan tilskrives den plutselige økningen i populariteten til den desentraliserte finanssektoren. Ettersom Ethereum er den underliggende teknologien bak DeFi-feltet, har den bedt investorene om å opprette mer aktive adresser for å delta i den siste trenden i cryptocurrency-scenen.

I tillegg nådde antallet Ethereum-adresser med mer enn 0,1 ETH en ny all-time high i juni. Og Ethereum-adressene uten null hadde skyrocketed med mer enn 350% siden januar 2018, da formuesprisen var på sitt høyeste nivå på over 1400 dollar.

Du vil kanskje også like:

$ 1,77 milliarder TVL: DeFi-markeder treffer hele tiden høyt når avkastningen gårde blomstrer
Bitcoin Dominance registrerer årlig lavt: Et kritisk punkt som DeFi driver 2020-høysesongen
Hvis 2020 er året for deFi, når vil Ethereum være en fordel?

Bitcoin har derimot prestert mer beskjedne, ifølge dataene fra Messari. Til tross for at BTC fremdeles har økt med nesten 50% siden starten av det nye tiåret, til tross for at de har et stort sett lavere antall nye aktive adresser.

ETH Vs. BTC-avgifter

En annen beregning som Ethereum har overgått Bitcoin i det siste er det totale gebyrvolumet. Som CryptoPotato rapporterte før, skjedde denne „feepening“ i begynnelsen av juni. Gebyrene på Ethereum-nettverket eksploderte på det tidspunktet da flere påfølgende mistenkelige transaksjoner fant sted. En liten sørkoreansk cryptocurrency-utveksling overførte totalt 350,55 ETH, men betalte rundt 5,2 millioner dollar i gebyrer.

Selv om avgiftene på ETH-blockchain har normalisert seg etter denne uventede piggen, er volumet fortsatt høyere enn Bitcoin, som data fra Glassnode viser. Bare den 8. juli, for eksempel, utgjorde den totale volumavgiften på Ethereum $ 875 000, mens beregningen for BTC indikerte $ 445 000.

Kommentare sind deaktiviert.