Hvad forhindrer Bitcoin i at klatre til $ 20.000?

Da Bitcoins pris ramte en ny ATH på de fleste kryptokurrencyudvekslinger, forventede de handlende, at den hurtigt ville ramme $ 20.000. Imidlertid stod kryptoaktivet snart over for en bølge af korrektioner, der fulgte det samme, selvom dets markedsværdi krydsede $ 354 milliarder dollars, og det blev den 7. største valuta i verden.

For mange kan $ 20.000-niveauet også virke uopnåeligt, da det ofte også tæller som en psykologisk milepæl. Psykologisk, men signifikant, især for de fleste detailhandlere, var dette niveau tættest på dets tidligere Bitcoin Evolution. For at prisen skulle overskride $ 20.000, har on-chain analytikere hævdet, at den aktive forsyning skal forblive lav konsekvent eller helst ramt lavere. Desuden skulle efterspørgslen også stige. Imidlertid er efterspørgslen primært drevet af institutioner som gråtoner, og de fleste HODLere (2 til 3 år) sælger.

For at sætte denne idé om likviditet i perspektiv, overvej kortet over brugte HODLer Bitcoins

Bitcoins, der blev købt mellem prisområdet $ 5.428 og $ 11.000, rammer hurtigt børser. Den procentvise aktive forsyning fra sidste 1 Å er lav, men forhandlere og HODLere fra 2017 og før sælger og reserverer urealiserede overskud af frygt for, at korrektioner rammer hårdere. Dette er kontraintuitivt, da massiv FUD muligvis vil føre til et prisfald, og det kan blive endnu mere udfordrende at krydse $ 20.000 eller opretholde konsolidering på niveauerne under dette mærke.

Hvis du ikke når $ 20.000-niveauet, kan det også føre til korrektioner modsat. På derivatudvekslinger er BTC- optionens volumen faldet konsekvent siden 30. november, mens OI er nede med 15,6%. Det hurtige tab af interesse, der fremgår af Skew-diagrammer, antyder, at det kan være mere udfordrende for prisen at ramme $ 20.000 på spotbørser.

Sælg ordrer på spotbørser er samlet op til $ 20.000, hvilket tyder på, at det er, hvor langt detailhandlere forventer, at prisen går

Selvom MicroStrategys gennemsnitspris pr. Bitcoin for BTC til en værdi af $ 60 millioner var over $ 19.000, forventer detailhandlere en tilbagetrækning på kort sigt og forbereder sig på det samme.

I en sådan situation kan rejsen til $ 20.000 være lang eller endog umulig. Frygt for udsalg på kort sigt kan føre detailhandlere til en massiv afgang. Under $ 20.000 er det betydelige prisniveau $ 19.000, et niveau aktivet har handlet over $ 19.000 i næsten en uge nu. Mens markedsværdien holder fast, i lyset af det stigende udbud, vil den eneste vej til $ 20.000 være ud over de negative følelser og frygt for korrektion.

Das könnte dich auch interessieren …