Jeff Bezos netto genoeg waard om alle Bitcoin in omloop te kopen

De rijkste man ter wereld en de CEO van Amazonië, Jeff Bezos, hebben een andere mijlpaal bereikt wat betreft zijn netto waarde, 171,6 miljard dollar. De tech-goeroe, met zijn nieuwe nettowaarde, heeft zijn record gebroken, zelfs na het betalen van zijn echtscheidingsregeling aan zijn ex-vrouw, MacKenzie Bezos.

Jeff Bezos netto waarde in de recente rangschikking is genoeg voor hem om de hele Bitcoin in omloop te hebben. BTC is ooit in de geschiedenis van de cryptokringen de nummer 1 cryptomunt geweest en waardeert meer dan andere cryptos.

Bitcoin, aangeduid als de koning van de crypto door marktkapitalisatie, is $170,6 miljard waard. Dit betekent, in theorie, dat Jeff Bezos crypto waard genoeg is om de hele Bitcoin Lifestyle die bestaat door te slikken.

Naar verluidt, Bezos dit jaar te midden van de pandemie en de harde economische effecten ervan heeft niet minder dan 56,7 miljard dollar gemaakt nadat Bloomberg Billionaires Index eerder de piek van zijn netto waarde op 167,7 miljard dollar in 2018 plaatste.

Jeff Bezos tops Bill Gates, hoe?

In 2019 verloor Bezos ongeveer $39 miljard van zijn rijkdom aan zijn ex-vrouw als een echtscheidingsregeling, waarna Microsoft mede-oprichter Bill Gates nummer één plek terug eiste als de rijkste man ter wereld. Toen stortte de Amazone-aandelen ook nog eens zeven procent in.

Nu echter leidt Bezos Gates met ongeveer 59 miljard dollar als Gates met een waarde van 112 miljard dollar. Amazonië maakte dit jaar deel uit van enkele bedrijven tijdens de pandemie die nooit zijn gesloten, waardoor ze veel inkomsten hebben verdiend. De firma raakte een nieuw hoogtepunt van alle tijden in april na de lockdown.

Met Jeff Bezos netto waarde, CEO’s stand op digitale activa…

Met het feit dat Jeff Bezos net worth genoeg is om hem de enige eigenaar van Bitcoin ter wereld te maken, heeft de e-commerce kingpin geen standpunt ingenomen over wat hij denkt over Bitcoin of een andere crypto.

De oprichter van Amazone’s heeft echter ontelbare keren het gerucht gehoord dat hij een Bitcoin-investering heeft gedaan, wat Bezos nooit heeft bevestigd. Changpeng Zhao, CEO van Binance, zei ook op een gegeven moment dat hij gelooft dat Bezos‘ retailgigant (Amazone) de volgende Bull Run van Bitcoin zou voortstuwen.

Amazon heeft ook de speculaties ontkend dat ze Bitcoin of een andere crypto op hun platform zouden accepteren.

Kommentare sind deaktiviert.